Reviews from Lino's Kitchen Rotterdam

Recent reviews

5.0
K
28 September 2022
Lazzy
15 September 2022

Alles lekker warm en snel bezorgd

K
11 September 2022
Oussama
15 August 2022

Gruwelijk eten Allahouma bareek. Dagelijks eet ik bij deze toppers.

Hakima
15 August 2022

Geen feedback , top service.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rosalie Riga
13 August 2022

Is de tweede keer dat ik penne krijg ipv spaghettiā€¦ lees aub de bestelling beter voordat je hem bereid

Alaia
11 August 2022
Faat
3 August 2022

Brood met knoflook vergeten bij de spare ribs. En voor het geld en wat je krijgt. 4 kleine stukjes spare ribs. Helaas niet meer voor herhaling vatbaar. Maar de loaded fries te lekker

Simone Vat
29 July 2022

Was heerlijk, voor een leuk prijsje.Vriendelijke bezorger,geen lange wachtijd

Prasand
24 July 2022

Ik had de loaded fries met kip besteld. Het was de eerste keer dat ik bestelde bij dit restaurant. Safe to say dat het echt een geweldige portie was! Positief verrast en ik ga hier echt vaker bestellen!

Aziz
21 July 2022

Echt een aanrader. Heerlijkkk!!!

Anoniem
17 July 2022

Complimenten over de snelle service! We hebben heerlijk gegeten. Dank!!

Rev
11 July 2022
Rev
8 July 2022
Hakima
4 July 2022

Tevreden zoals altijd. Top service.

Anoniem
2 July 2022

Loaded chicken friet besteld, was echt heerlijk! En bestelling kwam ook lekker warm aan

Hakima
30 June 2022

Super tevreden! Al enkele keren besteld ! Bezorging optijd eten lekker geen klacht! Super tevreden.

Soumaya
21 June 2022

Prijs en kwaliteit verhouding is hier meer dan top! Het eten is heerlijk en vers.

Anoniem
20 June 2022

Top service! Nemen de wensen van de klant heel serieus. Naast dat het eten heel lekker is, is de klant letterlijk koning!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Haris
18 June 2022
Martijn
17 June 2022

Top! Eindelijk een goeie pizzeria in Rotterdam zuid! Snel bezorgd ook. Blij mee!

Ricardo
15 June 2022

Zou bij de pasta iets meer kip en champignons doen verder was het eten lekker

Kel
11 June 2022
O
11 June 2022
Laura
11 June 2022
Si
2 June 2022

Snel geleverd en heerlijk gegeten

Haris
29 May 2022

Top!!

N
27 May 2022
Dylan
23 May 2022

Wilde een extra toevoeging aan gerecht, zo gezegd zo gedaan! Lekker veel saus, heerlijk van smaakšŸ‘Œ

Dylan
21 May 2022

Geweldig broodje, zeker een aanrader!

Anoniem
21 May 2022

Supper lekkere broodjes!!